Informasjon

Verket 2017 finner sted 18. og 19. august på Revelen i Mo i Rana. Festivalområdet ligger i naturskjønne omgivelser kun noen hundre meter fra Mo Industripark og i behagelig gåavstand fra sentrum, Gruben, Selfors og Mjølan. Gangstiene til Rana kommune gjør at du kommer hit nærmest hvor enn du går. Eller du kan ta buss eller sykkel.

BILLETTER

Billetter kan kjøpes hos billettservice.no, 7-Eleven eller Narvesen. Mer informasjon om billetter finner du her. 

Det er ikke tillatt med videreformidling av billetter til høyere pris enn pålydende. Kjøper du billett av andre privatpersoner kan ikke vi garantere at du kommer inn på området, da billetter kan være falske eller kopierte. En billett kan kun scannes en gang. 

Kjøpte billetter refunderes ikke på grunn av endringer i programmet. 

SPILLELISTE

Du kan musikkmimre om Verket 2016 ved å følge spillelisten vår på Spotify eller Tidal! Vi kommer med spilleliste for 2017 når artistene er klare. 

KONTAKT

Verket Musikkfestival AS, Org. nr.: 999 182 852

Postadresse: Verket Musikkfestival AS, Merkantil Consult AS, PB. 1408, 8602 Mo i Rana

Besøksadresse: Verket Musikkfestival AS, Rådhusalleen 1, 8622 Mo i Rana

E-post:
post@verketfestival.no

E-post frivillige:
frivillig@verketfestival.no

 

Praktisk informasjon

Følgende er ikke lov å ha med:

·         Profesjonelt foto-, video,- og lydopptaksutstyr.

·         Stoler, flasker og termoser

·         Dyr

·         Paraplyer og andre skarpe gjenstander

·         Våpen

·         Mat og drikke

·         Bannere og plakater

·         Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m)

 Alle gjester vil bli visitert ved inngangen og forbudte gjenstander blir konfiskert.

 

SERVERING PÅ FESTIVALOMRÅDET

Det blir nydelig matservering på festivalområdet. I baren finner du det du måtte ønske av drikke for å komplettere måltidet ditt. 

På Underverket vil det i tillegg være pølse i brød på menyen. All mat kan fås glutenfri ved forespørsel. 

Meny kommer nærmere festivalen.

BETALINGSLØSNING PÅ OMRÅDET

Informasjon om betalingsløsning kommer nærmere festivalen. 

NB! Merch-boden tar ikke cashless.

 

STAND - BYTTE BILLETT TIL BÅND

I forkant av festivalen kan du bytte billetten din til bånd på en av våre stander. Dette gjør vi for å unngå mest mulig kø. Har du dagspass trenger du ikke å bytte billett i bånd, men leverer billetten og får den skannet ved inngang. Helgepass, Verksmessa-billett og Underverketbilletter byttes i bånd på stand eller ved inngang til festivalen.

Tidspunkt om stand kommer nærmere festivalen. 

 

 

ALDERSGRENSE

Det er 18 års aldersgrense fredag- og lørdag ettermiddag. På Underverket (dagtid lørdag) er det fri aldersgrense. Alle på Underverket må ha egen billett. Unntaket er barn under to år som ikke trenger egen billett i følge med foresatt med billett. På Verksmessa er det 20 års aldersgrense. 

Ledsagere for funksjonshemmede kommer inn gratis med gyldig ledsagerbevis og legitimasjon, i følge med bruker som har billett.

 

BUSS OG PARKERING

Verket har som målsetning at alle som ønsker skal komme seg trygt og raskt til og fra festivalen, og at dette skal være en del av den gode festivalopplevelsen.

Det vil gå buss fra festivalområdet kl.00.00 og kl.00.40. Dette gjelder både fredag og lørdag. Bussene går til Båsmo og Ytteren via Selfors. Til Gruben via Grusveien (veien mellom E12 og Storgata), samt til Åga via sentrum. 

Vi har ingen parkering ved inngangen av festivalen. Stopp for å sette av passasjerer vil hindre trafikken på E6 og er uønsket. Veien forbi festivalområdet vil være stengt fra lyskrysset og opp til Hammerveien. Vi anmoder derfor de som kommer med bil å bruke parkeringsplassen ved Gulbygget (MIP) og gå derfra. Parkeringen vil være skiltet.

 

MAT OG DRIKKE PÅ FESTIVALOMRÅDET

Det vil bli salg av mat og drikke inne på festivalområdet. Vi tilbyr også glutenfritt. Det er dessverre ikke tillatt å ha med egen mat, drikke, grill etc inn på festivalområdet.

 

MILJØ

Verket har som målsetting å produsere minst mulig avfall og servere kortreist mat. Vi oppfordrer også våre gjester til å reise miljøvennlig og tenke miljø.

 

LEDSAGERBEVIS 

Ledsagere for funksjonshemmede kommer inn gratis med gyldig ledsagerbevis og legitimasjon, i følge med bruker. Bruker kjøper billett på vanlig måte via Billettservice eller de andre utsalgsstedene. Vi tilrettelegger med egen rullestolrampe for de som måtte trenge det.

 

OVERNATTING/HOTELL

For overnatting i festivalhelga kontakt Scandic Meyergården Hotel. Mer informasjon finner du ved å trykke her!

 

AKKREDITERING

For spørsmål rundt akkreditering, send e-post til post@verketfestival.no

 

HVORFOR REVELEN?

Mye symbolikk ligger bak valget vårt. Parkområdet har ikke bare betydd mye historisk sett som gårdsplass, skole, badeplass og fast samlepunkt for sankthansfeiring. Revelen illustrerer også hva Rana er; et sted fylt av kontraster og motsetninger. Står man midt på Revelen i dag, endrer utsikten seg dramatisk ut fra hvilken retning man ser. Plassen er derfor perfekt fordi det befinner seg på dørstokken til alt som kan kalles for typisk Rana: by, industri og natur.

 

HVORFOR «VERKET»?

Vi bor i en ung by som skylder store deler av sin vekst og identitet til industrien på Jernverkstomta. Uten Jernverket hadde ikke Mo i Rana vært en by. Dette mener vi det er all grunn til å feire. Derfor er det naturlig å gjenspeile dette i festivalens navn. I ånden av sin navnebror, byr Verket på de perfekte kulissene for en minneverdig musikkopplevelse. Gjør dere klare til sommerens store festivalfinale på Helgeland!